Kunskap & Engagemang är våra ledord.

Med anor från 1879 är CityTryck ett av Sveriges äldsta tryckerier och samtidigt ett av de modernaste. Vi erbjuder såväl offsettryck som digitaltryck – stora som små upplagor.

Vår prepressateljé guidar dig genom hela processen, ser till att originalen håller högsta kvalitet. Är du i behov av snabb och säker formgivning så hjälper vi dig även med det. Med engagemang och kunskap erbjuder vi totalleveranser inom grafisk produktion. Alltid med den senaste tekniken och med hänsyn till miljön.

Miljöfrågor är viktiga för oss på CityTryck. Redan 1998 erhöll vi miljöcertifikat av SIS som ger oss rätt att miljömärka våra trycksaker med Svanenmärket. Det innebär i korthet att vi uppfyller de nordiska kriterierna vad gäller minimering av utsläpp samt användning av papper och tryckfärger med tillhörande produkter.

Med fast och smidig hand styr vi dina uppdrag samtidigt som vi lyssnar till dina behov och önskemål, men så är ju också CityTryck ett riktigt tryckeri.

Vi brinner för smarta lösningar som gör nytta i din kommunikation. Kunskap och engagemang är som sagt våra ledord, vi älskar utmaningen i snabb och säker produktion, där leveranserna sitter på klockslaget och till den kvalité som du förväntar dig. Vi hittar en produktion som ger bäst totalekonomi och som gör dig till en nöjd kund.

Så oavsett om det gäller broschyrer, affischer, dekaler, rollups, förpackningar, brevpapper eller korsfalsade foldrar, stora upplagor eller några få exemplar. Vi har en modern maskinpark och kunnande för att vara din kompletta grafiska leverantör.

Det bästa av allt är att vi är ett lokalt tryckeri som finns på riktigt, varmt välkommen att besöka oss och se vilka vi är och vad vi kan hjälpa er med.